Over Hoftech

Gebruiksvriendelijke snoeimachines van de hoogste kwaliteit, toepasbaar voor diverse snoeiwerkzaamheden in de tuinbouwsector. Dát is waar Hoftech voor staat. Hoftech is opgericht in 2001 en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de ontwikkeling, productie en het onderhoud van snoeimachines. Als specialist in snoeimachines zijn wij wereldwijd actief.

Hoftech biedt boomkwekerijen, plantkwekerijen en hoveniers specifieke machines voor specifieke toepassingen. Naast de productie van de machines in ons standaard programma houden wij ons veelvuldig bezig met de innovatie van onze machines; alleen op die manier kunnen wij onze klanten de beste kwaliteit bieden.

Vanuit onze werkplaats in Lichtenvoorde zorgen wij voor de productie en het technisch onderhoud van de machines. Ook houden wij ons daar – indien gewenst – bezig met het ontwikkelen van snoeimachines en onderdelen op maat. Bij Hoftech ben je dan ook aan het juiste adres voor het gehele traject; van advies en aankoop tot onderhoud en innovatie van de snoeimachines.